(scout.fi)

Scoutbasar på Balders

01 December 2018 kl. 11.00–14.00

Scoutbasaren i Balders festsal är en gammal tradition. Basaren ordnas för att ge kårerna synlighet och visa upp att vad vi scouter är bra på. För många betyder Scoutbasaren på lillajul att julen äntligen infinner sig i sinnet.

Basaren ordnas på lillajulslördagen på Balders festsal, Alexandersgatan 12. Försäljningstiden är kl. 11-14. 

På Balders finns café Balder, som säljer sött och salt, glögg, kaffe etc. Vid scoutkårernas bord kan du hitta bakverk och andra delikatesser att ta hem till lunch eller lillajulsbjudningen.  

Basarborden bärs på fredagen före basaren klockan 18-20. Någon från HeSS styrelse är på plats och instruerar. Kårerna kan också ställa iordning det egna försäljningsbordet då. Bordbärarna ska vara på plats 18.00 på Alexandersgatan 12.

Ute på innergården kan du köpa grillkorv och våfflor.

Under basaren delas vandringspriset BordEtt ut. Priset ges åt en kår som har ett tilltalande bord. Varje år är kriterierna för vandringspriset olika. Det gäller att satsa på ett fint bord!Plats
Balders festsal
Alexandersgatan 12
14.09
Kårdag Möjlighet för kårerna att ha egna seminarier samt tillfälle till diskussion om föreningens verksamhet, framtid, mission etc.
26.09
Lärkans hösttalko Vi utför servicearbeten på vår scoutstuga så den hålls i gott skick för framtidens alla utfärder.
19.10
Scoutskaban 2019 Tellus 3.0 Miljöförstöringen på Mars börjar vara så allvarlig att det snart inte går att bo kvar. Men mänskligheten har en tredje chans, en ny planet. Den här gången skickar vi scouterna!
28.10
Första hjälpen uppdatering Uppdateringskurs som ger ditt FHj 1 eller Fhj 2-kort tre år längre levnadstid. En förutsättning för att delta är alltså att du har någotdera kortet i kraft.
04.11
Föreningens höstmöte Stadgeenligt medlemsmöte på Scoutstationen, Tölögatan 55.
30.11
Scoutbasar på Balders
13.12
Vargungarna i Luciakortegen Kårernas vargungar får vara tomtar i Folkhälsans Luciakortege